Super petrecere cu doar 620 lei !

Oferta este valabila pentru 10 copii *, de luni pana joi ,mai putin de sarbatorile legale si include:

- animator ( timp de 1h face-painting, baloane modelabile, jocuri interactive, dans ,in functie de numarul copiilor , cu toate acestea copiii vor petrece clipe minunate alaturi de personaje indragite).

- balon JUMBO ( un balon mare umflat care are in interior multe bomboane si un model de jucarie, care la momentul tortului este spart de sarbatorit si sala este inundata de de cadouri pentru cei mici, momentul este foarte spectaculos ).

- 3 ore de distractie maxima -un meniu de mancare la alegere pentru fiecare invitat.

- suc de portocale Cappy sau Tymbark (la discretie pe toata durata mesei), apa plata la discretie pe toata durata petrecerii.

Pentru un numar mai mare de copii : de luni pana joi 45 lei/copil.


Super petrecere cu doar 740 lei !


Oferta este valabila pentru 10 copii* , de vineri pana duminica si sarbatori legale si include:

- animator ( timp de 1h si 30 minute face-painting, baloane modelabile, jocuri interactive, dans, in functie de numarul copiilor , cu toate acestea copiii vor petrece clipe minunate alaturi de personaje indragite).- balon JUMBO 

(un balon mare umflat care are in interior multe bomboane si un model de jucarie, care la momentul tortului este spart de sarbatorit si sala este inundata de de cadouri pentru cei mici, momentul este foarte spectaculos)


- 3 ore de distractie maxima -un meniu la alegere pentru fiecare invitat.

-suc de portocale Cappy sau Tymbark (la discretie pe toata durata mesei), apa plata la discretie pe toata durata petrecerii.

Pentru un numar mai mare de copii* : de vineri pana duminica, sarbatori legale : 50lei/copil.


JUMBO PARTY:

Oferta este pentru 10 copii de LUNI pana JOI , 690 LEI si 790 lei Vineri , Sambata si Duminica si sarbatori legale si include :

- animator ( timp de 1h si 30 minute de luni-joi si 2 h vineri, sambata duminica si sarbatori legale)  face-painting, baloane modelabile, jocuri interactive, dans, in functie de numarul copiilor , cu toate  acestea copiii vor petrece clipe minunate alaturi de personaje indragite).

- balon JUMBO ( un balon mare umflat care are in interior multe bomboane si un model de jucarie, care la momentul tortului este spart de sarbatorit si sala este inundata de de cadouri pentru cei mici, momentul este foarte spectaculos ).

- 3 ore de distractie maxima -un meniu la alegere pentru fiecare invitat..

-suc de portocale Cappy sau Tymbark (la discretie pe toata durata mesei), apa plata la discretie pe toata durata petrecerii.

Pentru un numar mai mare de copii : luni-joi 45 lei / copil si vineri-duminica, sarbatori legale : 50lei/ copil.

EXCLUSIVITATEA LOCULUI DE JOACAPINATA PARTY :


Oferta este pentru 10 copii 800 lei de LUNI pana JOI si 850 lei

Vineri , Sambata si Duminica si sarbatori legale si include :- animator timp de 2 ore, face-painting, baloane modelabile, jocuri interactive, dans ,in functie de numarul copiilor , cu toate acestea copiii vor petrece clipe minunate alaturi de personaje indragite.

PINATA!

Jucariile Pinata sunt umplute cu:

- jucarii pentru toate varstele, pentru baieti si fetite;

- dulciuri (caramele/bomboane);

Ce este o pinata si cum se foloseste?

Pinata este un joc traditional in petrecerile din America de Sud, Centrala si de Nord, datand de cateva secole. Acum Pinata este populara in intreaga lume in orice ocazie.Pinata este o jucarie ce seagata sus, in mijlocul spatiului petrecerii, la o inaltime suficient de mare astfel incat copiii sa nu ajunga prea usor la ea. In interiorul acesteia se ascund surprizele – bomboane,jucarii, baloane si confeti.Scopul jocului este ca toti participantii sa sara, pana reusesc sa o deschida si sa obtina cadourile din interior. Dificultatea e sporita pentru cei mai mari daca sunt legati cu o esarfa la ochi si pinata e in miscare.

- 3 ore de distractie maxima ,un meniu la alegere pentru fiecare invitat.

- suc de portocale Cappy sau Tymbark (la discretie pe toata durata mesei), apa plata la discretie pe toata durata petrecerii.


EXCLUSIVITATEA LOCULUI DE JOACA.

Pentru un numar mai mare de copii : de luni pana joi 45 lei/copil, de vineri pana duminica, sarbatori legale : 50lei/copil.


SUMO PARTY:

Oferta este pentru 10 copii 850 lei de LUNI pana JOI si 1000 lei

Vineri , Sambata si Duminica si sarbatori legale si include :

- 3 ore de distractie maxima ,un meniu la alegere pentru fiecare invitat

- suc de portocale Cappy sau Tymbark (la discretie pe toata durata mesei), apa plata la discretie pe toata durata petrecerii.

Programul include un MC timp de 2 ore , care ii va echipa pe copii cu costumele de sumo,

care va crea atmosfera de lupta cu burtile haioase. Pregateste-te de Super distractie!

EXCLUSIVITATEA LOCULUI DE JOACA.

Costumele de sumo pentru copii si juniori vor permite tuturor invitatilor sa se simta ca niste adevarati luptatori de sumo „cu greutate”, spre amuzamentul lor, dar mai ales al privitorilor. Probele de foc sunt impinsul in burti si gratia la rostogolirea pe saltea, insa concurentii vor trebui sa se tina bine pentru ca MC-ul animator al competitiei are si alte surprize pregatite.

Echipamentele profesionale de sumo includ saltea si casti de protectie din burete pentru ca programul sa fie atat distractiv cat si sigur pentru participanti. Spatiul necesar pentru

desfasurarea competitiei trebuie sa aiba cel putin cinci metri diametru, adica suficient pentru salteaua de sumo si zona spectatorilor

Pentru un numar mai mare de copii : de luni pana joi 50 lei/copil, de vineri pana duminica, sarbatori legale :55lei/copil.Karaoke party:

Oferta este valabila pentru 10 copii* , de luni-joi : 750 lei si de vineri pana duminica, sarbatori legale : 800 lei si include:

- MC-animator ce va asigura distractia copiilor timp de 2 ore , jocuri interactive, dans .- 3 ore de distractie maxima
-un meniu la alegere pentru fiecare invitat.- suc de portocale Cappy sau Tymbark (la discretie pe toata durata mesei), apa plata la discretie

pe toata durata petrecerii.

Accesorii de petrecere pentru copii: peruci, masti. Accesoriile sunt doar imprumutate in cadrul

spectacolului.

Masina de facut fum, lasere,

EXCLUSIVITATEA SPATIULUI.

*Pentru un numar mai mare de copii : de luni pana joi 50 lei/copil, de vineri pana duminica, sarbatori

legale : 55lei/copil.


PIESA DE TEATRU! SPECTACOLE: Frumoasa si bestia, Printesa si broscoiul,Cenusareasa,Tom si Jerry pinguinul Apolodor din Labrador, Greielele si furnica,Ursul pacalit de vulpe,Alba ca zapada si cei sapte pitici, Iedul cu trei capre, Scufita rosie se intoarce,,Cei trei purcelusi,101  dalmatieni,Familia Chit-Chit, Mirciolino cel voinic si merele de aur, Mirciolino cel viteaz si imparatul rosu,Fata babei si fata mosului,Punguta cu doi bani,Turtita fermecata - 350 lei/45 min.ANIMATORI! Minnie Mouse, Mickey Mouse, Elsa, Spiderman,Batman,Zorro, Tinker Bell,

Cenusareasa, Rapunzel, Piratul Jack, Barbie, Clovn,Testoasa Ninja etc - 150 lei/h ( in weekend minimum 2h) .Un animator pentru 10copii. Daca doriti animator din afara clubului -80 lei/h.


PRETURI WOW :

Oferta este pentru 10 copii , 450 lei de LUNI pana JOI si  500 lei Vineri , Sambata, Duminica si sarbatori legale si include :

OFERTA PENTRU COPII INCLUDE:

- 3 ore de distractie maxima.

- un meniu la alegere pentru fiecare invitat.

- suc de portocale Cappy sau Tymbark (la discretie pe toata durata mesei), apa plata la discretie pe toata durata petrecerii .

Pentru un numar mai mare de copii : de luni pana joi 45 lei/copil, de vineri pana duminica, sarbatori legale :50lei/copil.

Variante meniu pentru copii:

Meniu Minnie: pulpa de pui la gratar(100g),garnitura la alegere (cartofi prajiti /

piure150g).

Meniu Donald: piept de pui la gratar (100g), garnitura la alegere
Meniu Mickey: pizza * 2 felii de copil.

MENIU PENTRU PARINTI

Pachet Silver - 90 de lei

- saleuri ( 1000 gr ).

-mix sarat ( 500 gr covrigei si alune ).


Pachet Gold :

- 5 pizza la alegere ( 32 cm ) + 2 sosuri - 175 lei.

- 10 pizza la alegere ( 32 cm ) + 4 sosuri - 350 lei.


Pachet Lollipop* :- 2 platouri de fructe de sezon + 2 platouri calde ( GUSTARE CALDA: piept de pui 

la gratar, quesadilla de pui , pui shanghai,flautas ( rulouri de tortilla cu pui) cartofi prajiti ) - 370 lei.

- 2 platouri calde ( GUSTARE CALDA: piept de pui la gratar, quesadilla de pui , pui shanghai, flautas ( rulouri de tortilla cu pui), cartofi prajiti ) - 290 lei.

* Un platou cald pentru 4-5 persoane


Meniu bauturi pentru parinti :


Pachet bauturi intre 1-10 persoane: 1x Fanta, 1x Sprite, 1x Cappy portocale, 2xCoca-Cola. Apa plata la discretie si cafele- 140 lei

Pachet bauturi intre 11-15 persoane: 2xFanta, 2x Sprite, 2x Cappy portocale, 3xCoca-Cola. Apa plata la discretie si cafele- 190 lei.

Pachet bauturi intre 16-20 persoane: 3x Fanta, 3x Sprite, 3x Cappy portocale, 4xCoca-Cola. Apa plata la discretie si cafele- 230 lei.

Pachet bauturi intre 21-25 persoane: 4x Fanta, 4x Sprite, 4X Cappy portocale, 6xCoca-Cola. Apa plata la discretie si cafele- 270 lei.

Pachet bauturi pentru 5 persoane (daca doriti sa suplimentati): 1x Fanta, 1x Sprite, 1Cappy portocale, 1xCoca-Cola. Apa .


*Toate bauturile racoritoare sunt la 1 litru. *Pachetele de bauturi sunt obligatorii si nu 

pot fi alese. Se platesc in functie de numarul adultilor . Numarul permis in cafenea este de 25 adulti. Nu servim bauturi alcoolice si nu sunt permise din afara. Fumatul este interzis in cladire cat si pe terasa.

WIRELESS gratuit pe toată durata petrecerii;


REGULAMENT INTERN LOC DE JOACA

Petrecerea dumneavoastra implica utilizarea in totalitate, dar nu in exclusivitate a centrului de joaca.Daca doriti sa beneficiati de exclusivitate in spatiul de joaca , cafenea si terasa, pe parcusul petrecerii, tariful este de 70 lei/3 ore. ( doar pentru petrecerile fara exclusivitate)

Taxa de 70 de ron pentru exclusivitatea spatiului de joaca 

Pachet Lollipop KIDS ( supraveghere pe durata celor 2h 30 min de distractie) - 100 lei/ 10 copii.Petrecerea dureaza 2 h 30 si 30 min pentru eliberarea spatiului (intrare-iesire ) si presupune achizitionarea a minimum zece meniuri pentru copii. Se achita 50 / 100 ron pentru fiecare 15 / 30 min  depasite fata de ora stabilita de incepere/ incheiere a petrecerii. Pentru buna desfasurare a petrecerii va rugam sa respectati ora de incepere a evenimentului.

NU SUNT ACCEPTATE PRODUSE DIN AFARA CENTRULUI, cu exceptia

tortului, pentru care este necesar un certificat de calitate datat, eliberat de producator.

Nu ne asumam raspunderea in conditii de forta majora ce pot impiedica  desfasurarea unei petreceri (pana de energie electrica, vandalism, fenomene naturale si meteo deosebite, cutremur, inundatii, calamitati sau situatii  asimilate fortei majore ) .Pentru a mentine un spatiu curat,toti copiii trebuie sa poarte sosete curate/  incaltaminte de interior in incinta locului de joaca. Parintii vor primi la intrare  botosei de unica folosinta, pe care trebuie sa-i foloseasca peste incaltaminte.

Nu sunt admise: comportamentul violent, jocurile agresive sau loviturile aplicate copiilor de catre alti copii sau de catre adulti.

Sunt interzise: urcarea pe tobogan in sens invers, coborarea de pe tobogan cu  capul in jos, aruncarea jucariilor dintr-o zona in alta sau mutarea acestora in alte spatii decat acelea in care sunt initial.

Va rugam sa utilizati echipamentele de joaca si jucariile conform scopului lor si cu respect pentru ceilalti parteneri de joaca.

Deteriorarea jucariilor sau a aparaturii din incinta spatiului de joaca, atrage dupa sine achitarea contravalorii acestora. Nu sunt permise obiectele ascutite sau taioase in incinta locului de joaca.  Locul nostru de joaca este destinat pentru copii. Rugam adultii care ii acompaniaza pe copii sa nu foloseasca jocurile copiilor.

Parintii sunt direct raspunzatori de toti copiii pe care ii  invita la petrecerile organizate. In cazul in care se produc daune materiale din neglijenta sau utilizare necorespunzatoare, se va achita contravaloarea obiectelor deteriorate. Cu 48 h inainte de eveniment, va rugam sa comunicati numarul total de  persoane participante la petrecere la tel: 0723400671   0736694298 sau email:

danamiuta@yahoo.com

Fie ca sarbatoriti un eveniment privat sau sarbatoriti ziua de nastere a copilului - la Lollipop Playground puteti beneficia de "Ore fara griji"